Beyond Financiële Diensten B.V.

Vestigingsadres

Engweg 7

3953 BD Maarsbergen

 

Postbus 84

3950 AB Maarn


Telefoon (0348) 435 072
Fax (0348) 435 071GIDIKlachteninstituut Verzekeringen

Inkomen

Lijfrente
De lijfrente is een levensverzekering waarmee u zorgt voor extra inkomsten in de toekomst. Daardoor is de lijfrente bijzonder geschikt als aanvulling op uw pensioen of, wanneer u eerder wilt stoppen met werken, om de periode tot uw pensioen te overbruggen. Bovendien is de lijfrente veelal fiscaal aantrekkelijk. Niet iedere lijfrente is gelijk: vandaar dat ook hier een goed advies onontbeerlijk is.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het antwoordformulier!

Werkgeverspensioen
In ons land is er een drietrapsraket voor wat betreft de opbouw van de pensioenen onder de Pensioenparaplu.

  1. Binnen de AOW is het Staatspensioen geregeld.
  2. Het Werkgeverspensioen wordt in de regel opgebouwd wanneer men een vaste dienstbetrekking heeft. Voor veel werknemers is een werkgeverspensioen een aantrekkelijke vorm om vermogen voor later op te bouwen. In een aantal gevallen betaalt de werkgever immers (een deel van) de premie voor u én is er sprake van fiscaal voordeel. Voor meer informatie bent u bij Beyond Financiële Diensten aan het juiste adres.
  3. Indien Staatspensioen en Werkgeverspensioen ontoereikend zijn, kan men daarnaast kiezen voor een Privépensioen. Ook hiervoor staan fiscale middelen ter beschikking. Een aantrekkelijke vorm om op individuele basis extra vermogen op te bouwen is bijvoorbeeld de lijfrente.